onsdag 13. april 2016

PHOTOSHOP


På dette bildet av Julie har jeg:
- Gjort skyggene svakere
- Endret på curves
- Forandret brightness 
- Gjort om på exposure 
- Stilt hvitbalansen 


torsdag 7. april 2016

TYPOGRAFI








Vi fikk en oppgave hvor vi skulle skrive alfabet med oss selv. Gruppen min startet med å lage alfabetet med hele kroppene våre, men resultatet ble ikke så bra. Derfor valgte 2 av oss å heller lage alfabetet med hendene våre. 
Jeg ble mer fornøyd med resultatet som ble når vi lagde alfabetet med hendene våre, men syntes dette var en vanskelig oppgave. 






søndag 28. februar 2016

onsdag 17. februar 2016

PORTRETT


Portrett 1



Portrett 2


Jeg valgte å hente inspirasjon fra fotografen Morten Krogvold. Han er kjent for å ta low-key bilder, og får å få fram det naturlige i modellen han tar bilder av. Grunnen til at jeg valgte å la meg inspirere av Morten Krogvold er fordi jeg liker måten han utnytter seg at det han har rundt seg.
Jeg valgte å bruke low-key lyssetting når jeg tok bilder av Julie. Jeg ville også at bildene skulle se ganske naturlige ut, så jeg prøvde å få frem det. Jeg ville at bildene av Julie skulle være dempet, derfor ser hun ikke direkte inni kameraet på noen av bildene. 


fredag 5. februar 2016

GIF



Vi har fått i oppgave å lage en gif. I denne gifen har jeg gjort bakgrunnen svart/hvitt og forsterket fargene på eplet. 
Jeg prøvde også å få med linjene i bildet så tydelig som mulig. 

fredag 22. januar 2016

INFOGRAFIKK




Før jul fikk vi en oppgave innen infografikk hvor vi skulle illustrere et bilde av fordøyelsessystemet. 
Det jeg tenkte spesielt mye på når jeg illustrerte bildet var fargene. Jeg ville ha myke farger, hvor det ikke var noen harde linjer. Jeg ville også at illustrasjonen min skulle være enkel og forstå med mye luft. Grunnen til at jeg valgte å plassere teksten over illustrasjonen var fordi da ble det mer ryddig. Jeg ville også at informasjonen skulle stå øverst, fordi det er det man leser først, og det forklarer illustrasjonen mer enn om illustrasjonen skulle stått først.